SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Fije Colmic Fluorocarbon SEAGUAR ACE 50mt (Mare)-0,16mm

2,400.00L

disponojme te gjitje diametrat e trashesise

SKU: NYSE165 Kategoria: Etiketa: , , Product ID: 2041

Pershkrim

perdoret per lidhjet e grepave Monofilament me një shkallë të përthyerjes 80% më e ulët se çdo najloni tjetër tradicional. Shumë rezistente, mban të pandryshuar thyerja e ngarkesës edhe pas një kohe të gjatë qendrimi në ujë

Informacion shtese

Permasat

Ø 16 mm