SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Fije Colmic Fluorocarbon SEAGUAR FXR 50mt

2,950.00L

Ø 0.185mm ; Ø 0.205mm; Ø 0.218mm

 

SKU: Fije Colmic Fluorocarbon SEAGUAR FXR 50mt (Mare)-0.185mm Kategoria: Etiketa: , , , Product ID: 2045

Pershkrim

Fluor karboni revolucionare e cila ka përmirësuar arakteristikat teknike të diapazonit SEGUAR. 
Butësi më e madhe,lehtesi dhe rezistence e kenaqshme në teknologjinë e përparuar të përdorur për zhvillimin e tij.
maksimumi i cilesise te prodhuar nga SEGUAR

 

Informacion shtese

Diameter Ø

Ø 0.185mm, Ø 0.205mm, Ø 0.218mm