SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

ELEKTRIK Shiny Led light 20.000 LUX

7,500.00L

Led dive lights made with black anodized aluminum. Small in size but very powerful. The slide type switch is easy to use even with thick gloves. The Shiny features 20.000 lux.

SKU: TO0200B Kategoria: Etiketa: , , , , Product ID: 2012

Informacion shtese

Permasat

h-120mm X w-45mm

CPN

HG115111

Ndriçimi

20.000 lux