SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Reth Nesh

ALBAFIRE

Me nje eksperinece  me shume se dy dekada në tregun shqiptar,  Albafire  mbulon sektoret e tregtimit të artikujve ne fdushen e:
  • Gjuetisë;
  • Peshkimit;
  • Zhytjes;
  • Artikujve për Policinë dhe Forcat Speciale;
  • Artikujve Piroteknikë, etj;
Gjithashtu mundesojme  realizimin e Spektakleve Piroteknike, te Sportit te Qitjes me Pjatel si edhe organizimin e Gjuetise Turistike.

 

Stafi jone eshte i kompletuar me specialiste te sektorëve perkates , te cilet jane njohes shume te mire te sektorit qe ata mbulojne.

Zbuloni me shume

Albafire SKUADRA

nje skuader, nje familje