SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Grepa Colmic HAYABUSA OCTOPUS (Ex HBEK-562)

550.00L

NICKEL – BLACK NICKEL 10pcs per Bag

SKU: HAYAM562BN30 Kategoria: Etiketa: , Product ID: 2071

Pershkrim

Realizzato per l’innesco di esche vive per la pesca a traina e drifting con la sarda.

Informacion shtese

Size

3/0, 4/0, 5/0, 6/0