SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Maske Omer ZERO e zeze

4,500.00L

Vëllimi i brendshëm shumë i ulët, fusha e madhe e shikimit. Skaji i maskës, përmban disa sipërfaqe të bluara që parandalojnë thyerjen e dritës së diellit dhe lehtësojnë kompensimin

SKU: 603NSS Kategoria: Etiketa: , , , Product ID: 1971

Informacion shtese

Ngjyra

e zeze