SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Pushke deti Omer Cayman Cave Sport speargun

14,000.00L

Përmban një tytë alumini 28 mm të anodizuar, shirita Top Energy 16,5 mm, kocka standarde të shiritave, bosht me fije PR80 dhe 4 majë metalike najloni të zi OMER

SKU: AR03065S Kategoria: Etiketa: , , , Product ID: 1983

Informacion shtese

Length

65cm

CPN

VR125112