SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Pushke deti Omer Invictus Rex Mimetic speargun

25,000.00L

Invictus / Mekanizmi këmbëzor i bërë tërësisht prej çeliku inox me levë të zgjatur që maksimizon ndjeshmërinë e tij

SKU: AR12075M Kategoria: Etiketa: , , , Product ID: 1976

Informacion shtese

Length

75cm

Band

2

CPN

VR15975