SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Qirinj me kapse per shishe

200.00L

SKU: E112 Kategoria: Etiketa: , , , , Product ID: 1829

Pershkrim

Qirinj SUPERSTAR me kapse per shishe,  me shkëndijë argjendi me kapëse shishe

Ne festen tuaj shoqeroni shampanjen me kete shkëndijë argjendi

Informacion shtese

Kohezgjatja

40 sec

Permasat

d-2cm, h-12cm