SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Replika EKOL ES 66 CO2

17,000.00L

Replika EKOL

SKU: EH6-20090121 Kategoria: Etikete: Product ID: 1938

Pershkrim

Replika EKOL ES 66 CO2 cal 4.5mm

Informacion shtese

Kalibri

4.5mm

Kapaciteti i magazines

14

Length

165mm

Gjeresia

41mm

Lartesia

135mm

Pesha

680gr