SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Replika EKOL Firat PA92 Mag cal 9mm

15,000.00L

Replika EKOL

Pershkrim

Replika EKOL Firat PA92 Mag cal 9mm

Informacion shtese

Kalibri

9mm

Kapaciteti i magazines

17/25

Length

198mm

Gjeresia

40mm

Lartesia

140mm

Pesha

1070gr