SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Replika EKOL Special

12,000.00L

Replika EKOL Special 99 cal 9mm

Pershkrim

Replika EKOL

Informacion shtese

Kapaciteti i magazines

8+1

Length

170mm

Gjeresia

34mm

Pesha

740gr

Lartesia

122mm

Kalibri

9mm