SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

RETAY X TREME CAL 9MM

14,000.00L

Replika EKOL RETAY X TREME CAL 9MM

Pershkrim

Replika EKOL RETAY X TREME CAL 9MM

Informacion shtese

Kalibri

9mm

Kapaciteti i magazines

14+1

Length

197.5

Lartesia

138mm

Pesha

843gr

Këmbëz

Veprim i dyfishtë

Sistemi

Gjysmë automatike