SPORT, ADRENALINE, TRADITE VETEM NE ALBAFIRE ZBULO TANI Gjuetia TE PARET NE PESHKIM, TE PARET NE CMIM Cilesi e garantuar Zbulo me shume SPORTI ADRENALINES SIGURI DHE GARANCI ZBULO TANI ZHYTJA FESTONI ME ALBAFIRE sIGURI, gARANCI, PROFESIONALIZEM Zbulo me Shume

Tub zhytje Omer Slalom

2,000.00L

Pjesa e gojës se tubit që karakterizohet nga një hidrodinamikë e lartë me pjesen e zgjatur

Kategoria: Etiketa: , , Product ID: 1871

Informacion shtese

Ngjyra

e zeze